Gamer.nl is één van de grootste en oudste gamesites van Nederland. De website bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd een grote groep trouwe bezoekers voor zich gewonnen. De redactie biedt recensies van en vooruitblikken op games, maar ook nieuws, achtergrondverhalen, commentaarstukken en columns gerelateerd aan games en de game-industrie.

De vacaturesectie van Gamer.nl brengt vraag en aanbod van vacatures uit de games industrie effectief bij elkaar. Met Gamer.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende markt. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Gamer.nl vinden game professionals snel relevante vacatures.

Capstone - Beyond Limits

Capstone - Beyond Limits is het enige gespecialiseerde consulting en recruitmentbureau in Nederland voor de videogame en interactive entertainment industrie.

Wij richten ons op bedrijven actief in de industrie en op organisaties in andere branches die game technologie toepassen.

Wij willen bijdragen aan een dynamische game industrie door expertise goed toegankelijk te maken voor organisaties. En voor professionals de toegang te faciliteren tot de beste game bedrijven in binnen- en buitenland.

Wij brengen starters, professionals en organisaties samen, nationaal en internationaal.

Matchmaker voor de video industrie

Een volwaardige vacaturesite is één van de producten die wij in samenwerking met Gamer.nl en EXENZO aanbieden. Hét jobboard voor de videogame industrie waar zowel bedrijf als professional zich kan presenteren en partijen elkaar makkelijk kunnen vinden.

Maatwerk oplossingen voor recruitment of consultancy vraag

Capstone - Beyond Limits biedt op het gebied van recruitment en consulting nog meer diensten aan die zijn toegesneden op de dynamiek van de videogame industrie.

Wij leveren losse expertise, voor tijdelijke projecten en op basis van vast dienstverband.

Ook zetten wij op maat flexibele schillen op waarmee organisaties makkelijk kunnen schalen gedurende intensieve en rustige periodes. Voor projecten leveren wij volledige op maat projectteams en managen wij de dagelijkse operatie van deze teams.

Geen eigen recruiter in huis? Wij maken een op maat aanpak en nemen deze recruitment rol graag op ons.

Een partner met ervaring en het juiste netwerk

Om een bedrijf te transformeren, een nieuw impuls te geven of een next step te creëren is een partner nodig met industrie ervaring, inzicht en slagvaardigheid. Capstone - Beyond Limits is deze partner.

Ons team bestaat uit videogame professionals en wij werken nauw samen met industrieleiders om bedrijven te helpen bij uitdagingen waar organisaties zelf nog geen ervaring mee of voldoende kennis van hebben: van advies tot compleet turnaround management.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact met ons op via email: capstonebl@capstone-connect.nl

Deze vacature site wordt gebracht in samenwerking met EXENZO en Capstone - Beyond Limits.